Deel dit artikel ‹ Terug

Denk mee over nieuwe naam Midnightshopping Mill

Geplaatst op: donderdag 9 juni 2011


Al vele jaren is er op initiatief van de afdeling detail binnen de OndernemersVereniging Mill in december een Midnightshopping in en rond het centrum van Mill. Maar omdat de winkels tegen 23.00 uur sluiten klopt de naam Midnightshopping eigenlijk niet echt. Daarom is de OndernemersVereniging Mill op zoek naar een andere naam. Hebt u een goed idee voor een nieuwe naam? Laat het dan weten en win een leuke verrassing!

Op vrijdagavond 9 december 2011 staat deze Midnightshopping weer op de kalender. Vanaf 17.00 uur komt u in de sfeer voor kerst met muziek, entertainment, gratis glühwein en chocolademelk, een lampionnenoptocht, een kerstmarkt en andere activiteiten. Dit alles in en rond het centrum van Mill. Onder welke naam dit vanaf de komende keer zal gaan plaatsvinden kunt u dus mee gaan bepalen. De bedenker van de winnende inzending ontvangt van de OndernemersVereniging Mill een leuke verrassing.

Stuur uw inzendingen naar OVMill Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill of per mail naar info@ovmill.nl. Meer informatie over de OVMill activiteiten is te vinden op www.ovmill.nl.