Deel dit artikel ‹ Terug

Amy Winehouse en Queens of the Stone Age in Boxmeer

Geplaatst op: maandag 6 juni 2011


Programma Volt Rocks Out bekend
Boxmeer, 3 juni 2011 – Het programma van Volt Rocks Out is bekend! Op zondag 21 augustus kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen in het Boxmeerse Weijerpark. Dan zullen locale bands eenmalig in de voetsporen treden van legendarische artiesten als Queens of the Stone Age, The Doors, Judas Priest, Amy Winehouse, The Who, Toto, Free en De Wolff.

Muziekpark
Volt Rocks Out is, net zoals Feestje aan de Gracht, onderdeel van het tweedaagse festival Muziekpark. Muziekpark wordt jaarlijks door vrijwilligers van Feestje aan de Gracht en stichting Volt georganiseerd, in samenwerking met Cultureel Centrum De Weijer.

Volt Rocks Out – 21 augustus
Tijdens Volt Rocks Out geven locale bands een eerbetoon aan hun legendarische helden door een hele set van hun favoriete band in te studeren. Deze set wordt slechts eenmalig ten gehore gebracht, en wel op dit festival. Een ‘once-in-a-lifetime opportunity’ dus om de locale bands op deze manier aan het werk te zien. Bands konden zich onlangs inschrijven om een kans te maken op zo’n felbegeerde plek op het Volt Rocks Out-podium . Entree voor dit festival is geheel gratis.

Feestje aan de Gracht – 20 augustus
De nacht voor Volt Rocks Out, staat onder de naam Feestje aan de Gracht volledig in het teken van Dance. Vorige week werd bekend dat artiesten als Technasia, Marc Romboy en onze eigen Boxmeerse V.E.R.S. de line-up zullen sieren. De kaartverkoop voor FadG is inmiddels van start gegaan via www.muziekpark.nl.

Het is dus geen overbodige luxe om 20 en 21 augustus alvast in de agenda te zetten, want met de combinatie van Dance en Rock zal Muziekpark het einde van de zomervakantie tot een ongekend hoogtepunt brengen. Kijk voor het volledige programma, een sfeerimpressie en meer informatie op www.muziekpark.nl.