Deel dit artikel ‹ Terug

Voorinschrijving Avondvierdaagse Boxmeer

Geplaatst op: vrijdag 27 mei 2011


In de week tussen Hemelvaart en Pinksteren kan er weer deelgenomen worden aan de avondvierdaagse Boxmeer. Deze start op dinsdag 7 juni 2011 bij Cultureel centrum De Weijer aan de zijde van het Weijerpark.

Voorinschrijven
Voor deze avondvierdaagse kan men zich om lang wachten op de eerste wandelavond te voorkomen ook voorinschrijven. Hiervoor kan men uitsluitend terecht op het startbureau in De Weijer (voorzijde) op vrijdagavond 3 juni tussen 19:00 en 20:00uur en op maandagavond 6 juni tussen 19:00 en 21:00uur. Men ontvangt dan een korting op het inschrijfgeld.
Van belang is dat u nadenkt over het aantal keren dat u al heeft deelgenomen aan de avondvierdaagse. De avondvierdaagse is met ingang van dit jaar namelijk overgestapt op het medaillesysteem van de KNBLO-NL en dat betekent dat de deelnemers bij het volbrengen van de tocht na vier dagen een medaille krijgen uitgereikt met het cijfer van het aantal deelnemingen aan de avondvierdaagse.
Het blijft overigens mogelijk om alsnog in te schrijven bij aanvang op de eerste wandelavond, maar dan ontvangt men geen korting.

Afstanden
Er kan vier dagen (7 t/m 10 juni 2011) op de 5, 10, 15, 20 of 25 km gewandeld worden, waarbij de langere afstanden natuurlijk een mooie avondtraining kunnen zijn voor de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. Maar de uitdaging zit natuurlijk bij de jeugd en die zullen we, al dan niet in groepsverband, grotendeels aantreffen op de kortere afstanden.

Starttijden
Er kan iedere wandelavond door de deelnemers aan de 5 of 10 km tussen 17:30 en 19:00 uur gestart worden bij De Weijer. De 15 en 20 km wandelaars kunnen iets eerder van start gaan, namelijk tussen 16.30 en 19.00 uur. De deelnemers aan de 25 km kunnen starten tussen 16.30 en 18.00 uur.

Website
Op de website van de organisatie kan men nadere informatie over de avondvierdaagse vinden en ook de foto’s die verleden jaar gemaakt zijn.
Zie daarvoor: www.vierdaagseboxmeer.nl