Deel dit artikel ‹ Terug

Brabantse gezelligheid op Koninginnedag

Geplaatst op: vrijdag 22 april 2011


Het centrum van Cuijk is op Koninginnedag (zaterdag 30 april) het bruisende hart van land van Cuijk.

In samenwerking met de Cuijkse Horeca wordt er de Carbootsale Cuijk georganiseerd. Een nieuw evenement zal op deze feestelijke dag de Grotestraat, Maasstraat en Korte-Molenstraat omtoveren tot een ware happening.

In de straten kunnen particulieren tegen een kleine betaling een standplaats te huren. Met deze uit Engeland overgewaaide rommelmarkt kun je namelijk met je voertuig deelnemen. Dus thuis de boel inladen en naar je standplaats rijden. Aldaar pak je spullen uit naast het voertuig, dus geen gesjouw en dan verkopen maar!
Sommige maken er compleet hun eigen winkeltje van met tafels, tenten, doeken en bij sommige zelfs prijskaartjes. Er wordt over nagedacht wat vooraan te leggen en wat iets verder terug. Afdingen hoort er natuurlijk bij en maakt het spel tussen koper en verkoper alleen maar leuker.

Voor bezoekers en deelnemers echte ouderwetse gezelligheid. Even lekker er uit met de familie en nog iets leuks op de kop tikken ook. Een terrasje pikken, een hapje en natuurlijk proosten op onze koningin. Centrum Cuijk zorgt voor de ambiance en maakt het mogelijk dat de toegang gratis is. Het beloofd een unieke dag te worden op een fantastische locatie.

Wij nodigen iedereen uit op 30 april naar Cuijk te komen.
De Carbootsale Cuijk duurt van 9.00 tot 15.00uur en de entree is gratis.

Heeft u nog wat spulletjes op zolder in de garage of over van de voorjaarsschoonmaak en wilt u deelnemen? Dat kan, er zijn nog plekken vrij en op www.carbootsalecuijk.nl of via 0478 63 25 07 krijgt u alle informatie.