Deel dit artikel ‹ Terug

T&C band op Koninginnedag bij Cafe Royal te Mill

Geplaatst op: woensdag 20 april 2011


Van september tot en met april is het iedere laatste zaterdag van de maand tijd voor blues in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Op zaterdag 30 april zal dit gebeuren met een optreden van de T&C Band. Dit alles vanaf 21.30 uur en uiteraard is deze bluesavond gratis toegankelijk. Overigens is er op zaterdag 28 mei een Jimmy Hendrix tributeband en op zondag 5 juni Sense of Blues. Het bluesseizoen heeft dit jaar dus een verlenging!

Zaterdagavond 30 april staat de T&C Band op het bluespodium bij café Royal. Deze band bestaat uit Franciscus Lalaar,Ton van Nerven, Peter Verstraten en Paul Adriaansens. De eerste 2 trekken al vele jaren als akoestisch duo Tone & Cis door de blueswereld. Beide mannen oogsten veel lof voor hun eigenzinnige interpretaties van blues en westcoast songs. In al die jaren hebben Franciscus en Ton het nodige eigen materiaal geschreven dat ze als stevige bluesrock op de planken willen zetten.
Om dit te realiseren hebben beide gitaristen samenwerking gezocht met twee andere rasmuzikanten: Paul Adriaansens op drums en Peter Verstraten op bas. Sinds de zomer van 2008 bestaat dit bijzondere gezelschap onder de naam T&C Band. Dat deze heren elkaar perfect aanvoelen, blijkt wel uit het feit dat ze al na vijf repetities hun eerste spetterende optreden verzorgden. Dit viertal zet al gauw een kwart millennium muzikale ervaring neer. In eerste instantie zou het een tijdelijk project zijn, maar het sloeg zo goed aan bij zowel publiek als bandleden, dat de T&C Band een vaste plaats heeft in de bluesscene.

Kijk voor meer informatie over dit en alle andere live bands bij café Royal in de agenda op www.caferoyalmill.nl.