Deel dit artikel ‹ Terug

Oh oh oh Mill met spanning en spektakel in het lagerhuis

Geplaatst op: donderdag 17 februari 2011


Maak kennis met Millse Barbie, Jokertje, Kabouter, Sterretje en Matsoe Matsoe

Carnaval begint in grandcafé zalen het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill op zaterdagavond om 21.11 uur met de Oh oh oh Millshow. Die avond zullen 5 enthousiaste Millenaren in de huid kruipen van o.a. Barbie, Jokertje, Sterretje, Kabouter en Matsoe Matsoe. Dit alles belooft een interactieve show te worden waarbij Oh oh Cherso en zelfs Oh oh Tirol zal verbleken. Toegang gratis.

“Voor de zaterdagavond tijdens carnaval zoeken we ieder jaar naar een mooie eigen creatieve invulling,” vertelt Stephan Weren van het Lagerhuis. “Dit keer hebben we ons laten inspireren door Oh oh Cherso en de personen uit die serie. Op 3 maart start de opvolger Oh oh Tirol en deze zal ook weer het nodige stof doen opwaaien.” In de Oh oh oh Millshow zullen veel bekende personen de revue passeren. “Niet alleen de Millse Barbie, Jokertje, Kabouter, Sterretje en Matsoe Matsoe zullen wij op de planken brengen maar ook onze eigen versie van de New Kids, Black eyep peas en diverse bekende carnavalsartiesten komen voorbij.”

De Oh oh oh Millshow start op zaterdag 5 maart om 21.11 uur in het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en is gratis toegankelijk. www.lagerhuismill.nl