Deel dit artikel ‹ Terug

Ballonvaarten vanuit landschapspark in Mill

Geplaatst op: donderdag 27 januari 2011



Stichting Activiteiten Mill gaat dit jaar proberen het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill extra onder de aandacht te brengen. Door het organiseren van een aantal kleinschalige activiteiten onder de naam “Beleef het in Mill” hoopt men meer bezoekers naar het park te trekken. Een doorlopende mogelijkheid is om ballonvaarten te beginnen in het Landschapspark. Deze ballonvaarten zijn te boeken via www.beleefhetinmill.nl.

“We hebben al wat belangstellenden voor tickets,” vertelt voorzitter Corné Kremers. “Er zijn wat bedrijven die informeerden omdat ze ballonvaarten willen verloten als prijsvraag maar ook als geschenk bij een jubileum cadeau willen doen. Maar ook hebben we al wat mailtjes van particulieren die zelf een vaart willen maken en ook voor een bruiloft tickets willen kopen. Hiervoor hebben we dan speciale cadeaubonnen.” Corné vertelt dat er ook al belangstelling is om zo’n ballonvaart te beginnen met een etentje en zelfs een picknick in het park.

Op dit moment is Stichting Activiteiten Mill samen met ballonvaarder Paschal Noor data aan het zoeken om de ballonvaarten te doen. Corné: “We gaan vaste dagen plannen voor deze vaarten met dan uiteraard ook een reserve datum voor het geval de vaart door slecht weer niet door kan gaan.” Later zijn via www.beleefhetinmill.nl deze data terug te vinden. Ook is op deze site meer informatie te vinden over de mogelijkheden en plannen van “Beleef het in Mill”.

Kijk op www.beleefhetinmill.nl of bel met tel. 0485-325634.