Deel dit artikel ‹ Terug

Onderscheidend slapen in Brabant; Slapen in een wijnvat

Geplaatst op: dinsdag 25 januari 2011


Guido van Woerkom, directeur ANWB en Gedeputeerde Ruud van Heugten nemen eerste exemplaar in ontvangst.

Brabant telt 746* verblijfsaccommodaties en daar komen nu negen nieuwe onderscheidende accommodaties bij. Zo kun je gaan slapen in een wijnvat, een bunker, een beverburcht of in een luchtballon. Deze kleinschalige innovatieve overnachtings-plekken op het platteland zijn gebundeld in de inspirerende uitgave ‘Lekker slapen in Brabant’. Alle accommodaties behoren qua originaliteit tot de top van Brabant.
* Bron: CBS

Vrijetijdshuis Brabant en ZLTO hebben de handen ineen geslagen en negen ondernemers met de beste, leukste en meest unieke plannen gratis ondersteuning geboden bij de uitvoering van hun idee, zoals hulp bij vergunningen, marketing en uitvoering.

‘Lekker slapen in Brabant, spraak(s)makend overnachten op het platteland’ is een uitgave die je laat kennismaken met de innovatieve kant van het Brabantse Platteland. Guido van Woerkom, directeur ANWB en gedeputeerde Ruud van Heugten, nemen maandag 31 januari het eerste exemplaar in ontvangst op Landgoed De Barendonk in Beers. Vanaf 1 februari is de publicatie ‘Lekker slapen in Brabant’ online beschikbaar via: www.brabantsmaaktnaarmeer.nl.

Recreatieve kansen in het Brabantse buitengebied
Op maandag 31 januari 2011 vindt op Landgoed De Barendonk in Beers de lancering van de publicatie ‘Lekker Slapen in Brabant’ plaats. Gedeputeerde Ruud van Heugten en ANWB-directeur Guido van Woerkom nemen tijdens een feestelijke bijeenkomst de eerste exemplaren in ontvangst. Voorafgaand geven zij hun visie geven op recreatieve kansen in het Brabantse buitengebied. Het programma is van 12.00 tot 14.30 uur.

Lancering 31 januari 2011
12.00- 14.30 uur
Landgoed De Barendonk in Beers

Over deze samenwerking
ZLTO, Taskforce Multifunctionele Landbouw en Vrijetijdshuis Brabant hebben de handen ineen geslagen om vernieuwing op het Brabantse Platteland en daarmee recreatief verblijf in Noord-Brabant te stimuleren. In deze publicatie wordt een overzicht gegeven van een aantal bijzondere overnachtingsplekken, met stuk voor stuk unieke elementen en de zekerheid van een warm onthaal, een gastvrij verblijf en de heerlijkste streekproducten. Met recht echte smaakmakers van het Brabantse Platteland te noemen.
Over Vrijetijdshuis Brabant
Vrijetijdshuis Brabant is de marketingorganisatie die het vrijetijdsbeleid van de provincie Noord-Brabant uitvoert en mede vormgeeft. Meer informatie www.vrijetijdshuis.nl.
advertentie