Deel dit artikel ‹ Terug

Spetterende 70/80's party voor het goede doel te Grave op 19-02-2011

Geplaatst op: maandag 24 januari 2011


Grave- De Fahari Foundation uit Grave heeft voor 19 februari aanstaande een spetterend 70/80’s party georganiseerd. Met dit feest wordt een gedeelte van het te bouwen Fahari Foundation Centre in Mtwapa gefinancierd.

Om 20:30 uur gaan de deuren van Palazzo in Grave voor het publiek (vanaf 20 jaar) open. Op het podium staat de bekende dvd-dj R@lph die muziek uit de jaren 70 en 80 draait. Alle nummers worden ondersteund door videoclips op een levensgroot scherm.
Ook dé Elvis Presley imitator, Frank Anthony, zal een spetterend optreden verzorgen.
De toegangskaarten zijn in de voorverkoop voor € 10,00 per stuk te kopen bij Noor’s Sportwereld en Pets Place in Grave. Op de avond zelf kunt u ze kopen aan de deur van Palazzo voor € 15,00 per stuk Natuurlijk kunnen de kaarten ook rechtstreeks besteld worden bij de Fahari Foundation. Zie hiervoor de website www.faharifoundation.com .
De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar de Fahari Foundation en zal worden besteed aan een school met noodopvang voor de weeskinderen in Mtwapa (Kenia). Deze weeskinderen worden al ondersteund door particulieren en bedrijven die voor hun basisbehoeften zorgen (eten, schoon drinkwater, muskietennetten, enz). Helaas worden sommige van hen ge- en misbruikt. Dat KAN en MAG nooit gebeuren. Vandaar dat dit gebouw gerealiseerd MOET worden.
U krijgt een fantastische avond en de kinderen in Kenia opleiding en veiligheid!
Noteer de datum in uw agenda en koop de toegangskaarten.
advertentie