Deel dit artikel ‹ Terug

Wie wordt 33e Boerenbruidspaar in Mill onthulling 15 januari

Geplaatst op: donderdag 6 januari 2011



Onthulling zaterdag 15 januari

Op zaterdagavond 15 januari zal in café zalen Royal in Mill het 33e boerenbruidspaar van ’t Germelaand verschijnen. Die avond organiseren de Wielwaajers in samenwerking met SCM de Onthulling. Net als vorig jaar zal dit gebeuren tijdens een humoristische quizavond waaraan 9 boerenparen deelnemen. En ja zeker, de echte boer Ties en boerin Anna 2011 zitten er daadwerkelijk bij. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur en toegang is gratis.

Arie en Marianne Janszen, Erik en Inge van Kessel, Bart en Esther Hermanussen, Aloys en Marie-José Schimmel, Henri en Nel Kuppen, Laurens en Diana van der Linden, Frank en Elly van Lith, Bart en Mayke Selten en Felix en Heidi de Man. Dat zijn de 9 boerenparen die op zaterdagavond 15 januari deelnemen aan de Onthulling. Een van deze stellen is ook het echte boerenpaar 2011. Wie het is zal pas die avond duidelijk worden. Via een quiz waarbij kennis en creativiteit getest wordt zal uiteindelijk boer Ties en boerin Anna overblijven.

Naast deze humoristische en spannende onthulling is er die avond meer. Zo zal er afscheid genomen worden van het boerenpaar 2010, Jan en José Geurtsvankessel. Er is muziek van huisorkest Toeternietoe en DJ Resound zal ook zorgen voor de nodige feestmuziek. De presentatie van deze avond die om klokslag 20.00 uur begint is in handen van Johnny de Man.

Graag tot ziens op zaterdagavond 15 januari tijdens de Onthulling van Ties en Anna 2011 in café zalen Royal aan de Kerkstraat in Mill. www.germelaand.nl