Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileumactie, voor 25 euro een jaar lang naar Zoo Parc Overloon!

Geplaatst op: dinsdag 2 november 2010



Bijzondere nieuwe dieren, zoals cheetahs, reuzenmiereneters en tapirs; speciale geboortes van zeldzame dieren als kleine panda´s, gibbons en pelikanen; de realisatie van unieke doorloopbiotopen zoals de Maidan en het Lemureneiland waar de dieren tussen de bezoekers lopen. In de 10 jaar dat Zoo Parc Overloon bestaat, is het uitgegroeid tot een prachtig park met bijzondere diercollectie. Om iedereen de mogelijkheid te bieden het komende jaar voordelig te genieten van het natuurlijkste dierenpark van Nederland, is er in november een speciale abonnementenactie. Je kunt in de maand november voor slechts € 25,00 per persoon een Zoo Parc Overloon abonnement voor 2011 afsluiten! De laatste twee maanden van 2010 krijg je dan ook nog cadeau.

Een abonnement van Zoo Parc Overloon geeft de houder ervan een kalenderjaar lang vrij entree tot het park. Daarnaast heb je als abonnementhouder onder andere recht op een kortingsbonnenvel met leuke kortingen voor dagjes uit in Nederland.

Ben je in de maand november niet in de gelegenheid om naar het park te komen? Niet getreurd: je kunt je abonnement ook heel eenvoudig via de website www.overloonzoo.nl bestellen. De abonnementenactie loopt van 1 november 2010 tot en met 30 november 2010. Vanaf 1 december 2010 gelden de reguliere abonnementsprijzen: kinderen 0 – 2 jaar gratis; kinderen 3 – 11 jaar € 35,00; volwassenen € 40,00; 65+-ers € 37,50.