Vier Kerst in Stijl met de Kerst Top 25 op Omroep Land van Cuijk Vier Kerst in Stijl met de Kerst Top 25 op Omroep Land van Cuijk
Deel dit artikel ‹ Terug

Vier Kerst in Stijl met de Kerst Top 25 op Omroep Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 22 december 2023


Op tweede kerstdag, tussen 9:00 en 12:00 uur, brengt Omroep Land van Cuijk een feestelijke traktatie voor alle luisteraars: de langverwachte Kerst Top 25-uitzending. Een ochtend vol betoverende muziek, warme klanken en kerstvreugde die je niet mag missen.


De uitzending, gepresenteerd door Herman van Gaal en Frank Peters, belooft een onvergetelijke start van jouw Tweede Kerstdag. Deze ervaren radio persoonlijkheden zullen je begeleiden door een zorgvuldig samengestelde lijst van de 25 meest geliefde kerstnummers aller tijden van zowel onze luisteraars, als de persoonlijke smaak van de presentatoren. Ook wordt elk uur gebeld met twee oud Land van Cuijkenaren die nu in het buitenland wonen. Gebeld wordt onder andere met de Verenigde Staten, Hong Kong en Australiƫ.


Laat je meevoeren door de magie van de feestdagen terwijl de ether wordt gevuld met de tijdloze klanken van kerstklassiekers. Het programma biedt niet alleen muzikale verwennerij, maar ook de perfecte gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van de kerstsfeer.


Zorg dat je op tweede kerstdag tussen 9:00 en 12:00 uur afgestemd bent op Omroep Land van Cuijk en vier de kerst in stijl met de Kerst Top 25. Een muzikale reis die de warmte en betovering van het seizoen naar je huiskamer brengt.


Luisteren kan online via www.omroeplvc.nl of via de ether FM 93,5 & FM 94,0 MHz | Ziggo (1)915 | KPN 1175 | Fiber.nl, Stipte 3196 | TriNed, SNLR 887 | Odido 2169.