Bewoners van 68 nieuwbouwappartementen Weijerstaete Boxmeer ontvangen sleutels Bewoners van 68 nieuwbouwappartementen Weijerstaete Boxmeer ontvangen sleutels
Deel dit artikel ‹ Terug

Bewoners van 68 nieuwbouwappartementen Weijerstaete Boxmeer ontvangen sleutels

Geplaatst op: vrijdag 15 december 2023


Deze week namen de eerste bewoners van het nieuwbouwcomplex Melodie hun intrek in hun gloednieuwe appartement. Volgende week ontvangen de bewoners van appartementencomplex Harmonie de sleutels. Een ontwikkeling van Mooiland die door Van der Heijden bouw en ontwikkeling is gerealiseerd. Het ontwerp komt uit de pen van CIER architecten. De twee appartementencomplexen, met ieder 34 sociale huurappartementen, kregen de namen Harmonie en Melodie, zodat ze aansluiten bij het overige Weijerstaete ensemble.  


Nieuwbouwwijk Weijerstaete 

Midden in een bosrijke omgeving ligt de nieuwbouwwijk Weijerstaete in Boxmeer. De twee appartementencomplexen staan aan de rand van het groene Weijerpark en op loopafstand van het centrum van Boxmeer. Genieten van de rust met allerlei voorzieningen dichtbij zoals een apotheek, fysiotherapeut en winkels. De appartementen zijn duurzaam en energiezuinig. Een bodemwarmtepomp verwarmt de appartementen in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomerperiode.  

Quote Bart Kivits, directeur Mooiland: “De enorme belangstelling voor deze appartementen bevestigt de aanhoudende vraag naar sociale huurwoningen in Boxmeer. We zijn trots op de ontwikkeling van Weijerstaete, waar we nu al 278 nieuwe sociale huurwoningen hebben gebouwd. En we blijven doorbouwen. We verwachten begin 2025 te starten met de realisatie van de laatste twee fases in deze nieuwe wijk waar we 40 tot 48 nieuwe sociale huurappartementen gaan bouwen.”