Kerst in het Land van Cuijk Kerst in het land van Cuijk
Deel dit artikel ‹ Terug

Kerst in het Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 15 december 2023


De kerstdagen staan weer om de hoek en betekent dat er weer meer dan genoeg te beleven is in het Land van Cuijk.


Pakhuis kerstconcert

Zo is er op 24 december een concert in Cuijk. Hier zal je eerst een half uur Ingrid Heijl horen, zij neemt je met haar energieke uitstraling mee naar de kerstsfeer. 

De tweede helft kunt u luisteren naar Suukerbietels première. Dit trio is geïnspireerd door The Beatles en maakt muziek uit de sixties. Ze zullen een ode brengen aan deze band aan de hand van vertalingen en hertalingen. 

Lees meer in de agenda van Land van Cuijk


Kerstkoopzondag Boxmeer

Je hebt 24 december de laatste kans om je kerstcadeaus in huis te halen. Als je nou al wel alles hebt gekocht, kun je een bezoek brengen aan een van de gezellige restaurants of café's in het centrum.

De winkels zijn open van 12:00 tot 17:00.

Lees meer in de agenda van Land van Cuijk


Kerstconcert Sambeek

Harmonie Semper Unitas is dit jaar een samenwerking aangegaan met operazangeres Deirdre Angenent uit Linden. 

Tijdens dit kerstconcert, op eerste kerstdag, zal de jeugd ook laten horen wat zij dit jaar geleerd hebben. Natuurlijk kan ook de klassieke kerstmuziek niet ontbreken op deze dag.

Lees meer in de agenda van Land van Cuijk


Kerstwandeling

Als je na anderhalve dag eten toe bent aan wat beweging, heeft Gryphuis de ideale mogelijkheid voor jou. Zij bieden op tweede kerstdag een twee uur durende kerstwandeling aan. Na terugkomst is er een traditioneel kopje erwtensoep voor alle lopers. 

Inschrijven voor deze wandeling kost €3,00.

Lees meer in de agenda van Land van Cuijk


BJ Baartmans kerstconcert

Op tweede kerstdag is er ook een kerstconcert in Vierlingsbeek. Hier treedt BJ Baartmans voor de 29e keer op met kerst. Voor dit concert neemt hij zijn eigen samengestelde band mee, BJ’s Winter Wonderband. De editie van 2023 is een speciale met Rieany Plus, een vijfsterren ensemble met prachtige stemmen en veel gitaren rondom zangeres Rieany Janssen.

Lees meer in de agenda van Land van Cuijk