Peter Heerschop en Viggo Waas weer samen op toneel ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’ van Peter Heerschop en Viggo Waas
Deel dit artikel ‹ Terug

Peter Heerschop en Viggo Waas weer samen op toneel

Geplaatst op: dinsdag 28 november 2023


Peter Heerschop en Viggo Waas, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, gaan opnieuw met hun voorstelling ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’ het theater in en spelen hun allerlaatste voorstellingen. De voorstelling gaat over vriendschap en de hoop op een mooie toekomst, samen verwerken de ze herseninfarct van Viggo. De voorstelling werd afgelopen seizoen door publiek en pers lovend ontvangen en is op donderdag 7 december te zien in Schouwburg Cuijk.

Peter Heerschop en Viggo Waas proberen in ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’ alles wie zij samen zijn en gedaan hebben samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot en hun gezamenlijke fascinatie voor topsport komen aan bod. 

Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’. En dat in een programma over het leven en het vervliegen daarvan. Vol schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop en oplossingen. 


Laatste voorstellingen

De voorstelling is van 10 oktober 2023 t/m 6 januari 2024 te zien in slechts vijftien theaters in Nederland. De pers is lovend over de show:


Volkskrant ****: ‘bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling’


Theaterkrant – ‘Keuze van de criticus’: ‘artistiek hoog niveau van een gedurfde voorstelling van twee ware vrienden’


Het Parool: ‘In scherp geformuleerde scènes komen ze dicht bij de kern van wat vriendschap voor hen betekent’


‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’ van Peter Heerschop en Viggo Waas is donderdag 7 december te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl