Komende woensdag Filmhuis Mill met of zonder etentje bij d’n Buurman Quo Vadis Aida?
Deel dit artikel ‹ Terug

Komende woensdag Filmhuis Mill met of zonder etentje bij d’n Buurman

Geplaatst op: donderdag 9 november 2023


Aanstaande woensdagavond 15 november is Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill weer geopend. Deze keer is de film “Quo Vadis Aida?” er te zien. Deze film is ook te boeken inclusief een etentje bij d’n Buurman. Het betreft een voor- en hoofdgerecht, keuze uit Vis, Vlees, Vega. De kosten voor alleen een ticket voor de film kost 9,- euro en inclusief een etentje voor de film 27,50 euro. Beiden is inclusief een consumptie bij Myllesweerd.


Film

Aïda werkt op de VN-basis in Srebrenica. Het Bosnisch-Servies leger rukt steeds meer op, waardoor ze op zoek gaat naar een veilig onderkomen voor haar gezin. De chaos wordt steeds groter: er zit niks anders op dan zelf haar gezin te redden.


Tickets

Als u gebruik maakt van de combi deal inclusief etentje, dan wordt u om 17.30 uur verwacht bij d’n Buurman. De film start om 20.00 uur. Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill maar zijn ook zonder extra kosten online te koop via de agenda www.myllesweerd.nl