Officiële aftrap verbouwing gemeentehuis Onthulling doeken
Deel dit artikel ‹ Terug

Officiële aftrap verbouwing gemeentehuis

Geplaatst op: maandag 30 oktober 2023


Zaterdag 28 oktober was de officiële aftrap van de verbouwing en uitbreiding van het gemeentehuis in Boxmeer. Dit gebeurde met buurtbewoners, de bouwpartners en andere betrokkenen. 


Wethouder Mark Janssen: “Een mooie stap op weg naar het huis van de gemeente voor Land van Cuijk. Het wordt een huis voor ons allemaal. Eenvoudig, duurzaam en energiezuinig, maar natuurlijk ook een visitekaartje voor onze mooie gemeente. We zijn heel blij met onze bouwpartners. Kwalitatief zeer goede lokale bedrijven, die ook nog eens waar mogelijk met bedrijven uit de regio samenwerken”.


Tijdens de bijeenkomst werden de winnende doeken van de bouwhekwedstrijd met als thema ‘Samen bouwen’ onthuld. De prijswinnaars zijn: Lore Bertisen en Esther Hermans uit Boxmeer en Roos van Riet uit Oploo. 


De wethouder onthulde de doeken samen met de bouwpartners: Antoon van der Horst, van Van der Horst aannemers uit Mill, Bram Verstegen van Elektro Technisch Buro Nabuurs BV uit Boxmeer en Jarno Verstraten van Van Haren Installaties uit Cuijk. De prijswinnende doeken zijn de komende tijd te bewonderen op bouwhekken aan het Raadhuisplein.


De bouw ligt tot nog toe op schema. Volgens de planning is de oplevering in het vierde kwartaal van 2024. Begin 2025 start de dienstverlening vanuit het gemeentehuis in Boxmeer.