Omroep Land van Cuijk presenteert: De Top 100 Land van Cuijk - Jouw Stem Telt! Je kunt weer stemmen voor de De Top 100 Land van Cuijk
Deel dit artikel ‹ Terug

Omroep Land van Cuijk presenteert: De Top 100 Land van Cuijk - Jouw Stem Telt!

Geplaatst op: dinsdag 17 oktober 2023


Omroep Land van Cuijk is verheugd om aan te kondigen dat we onze luisteraars opnieuw de kans geven om de ultieme muzieklijst van alle tijden te creëren! We presenteren de "Top 100 Land van Cuijk" en nodigen alle inwoners van de gemeente Land van Cuijk uit om deel te nemen aan dit unieke muzikale evenement.

De "Top 100 Land van Cuijk" zal een uitgebreide lijst zijn van de meest geliefde en tijdloze nummers die ons hebben geïnspireerd en ontroerd door de jaren heen. Het belooft een muzikale reis te worden die de diversiteit van onze gemeenschap en de rijke smaak van onze luisteraars weerspiegelt.


Hoe kun je deelnemen?

Het is eenvoudig! Alle inwoners van Land van Cuijk worden uitgenodigd om hun stem uit te brengen en hun favoriete nummers op te nemen in de "Top 100 Land van Cuijk." Je kunt deelnemen door een e-mail te sturen naar top100landvancuijk@omroeplvc.nl met jouw top 10 favoriete nummers, of vul online het formulier in op de website www.omroeplvc.nl. Of je nu houdt van rock, pop, klassiek, dance, of welk genre dan ook, we willen jouw keuze horen!

Je kunt nummers nomineren uit elk decennium en elk genre. Of het nu de tijdloze klassiekers zijn waar je keer op keer naar terugkeert of de hedendaagse hits die je hart sneller laten kloppen, jouw inbreng is van onschatbare waarde.

De stemperiode loopt vanaf 15 oktober tot 20 november 2023.


Onthulling van de "Top 100 Land van Cuijk": Zaterdag 25 november van 09.00 uur – 17.00 uur.

Mis deze kans niet om de soundtrack van ons Land van Cuijk te beïnvloeden en deel te nemen aan een onvergetelijke muzikale ervaring. We hopen dat de "Top 100 Land van Cuijk" een viering wordt van muziek en een reflectie van onze gemeenschap, en we kijken ernaar uit om jouw favoriete nummers te horen!

Voor meer informatie en updates over de "Top 100 Land van Cuijk," bezoek onze website op www.top100landvancuijk.nl of volg ons op sociale media.


Over Omroep Land van Cuijk

Omroep Land van Cuijk is de lokale omroep van de gemeente Land van Cuijk. Ons doel is om de lokale gemeenschap te verbinden en te informeren door middel van hoogwaardige programma's en evenementen. De "Top 100 Land van Cuijk" is een van de vele manieren waarop we de stem van onze luisteraars laten horen en de culturele rijkdom van onze gemeenschap vieren.

De Top100 van het Land van Cuijk wordt uitgezonden op zaterdag 25 november van 9:00 tot 17:00 uur op de radio en televisiekanalen van Omroep Land van Cuijk, en kun je ontvangen via de volgende kanalen:


Radio: Ether FM 93,5 & FM 94,0 MHz | Ziggo (1)915 | KPN 1175 | Edutel, Fiber.nl, Stipte 3196 | TriNed, SNLR 887 | Odido 2169

TV: Ziggo 40 | KPN 1475 | Telfort, Edutel, Fiber.nl, Stipte 2196 | TriNed, SNLR 521 | Odido 859 | Multifibre 123 | Plinq 553 

Online www.omroeplvc.nl