Heksenfestival in Westerbeek Heksenfestival in Westerbeek
Deel dit artikel ‹ Terug

Heksenfestival in Westerbeek

Geplaatst op: maandag 16 oktober 2023


Een heksenfestival dat wordt georganiseerd op 21 oktober rondom Samhain, ook wel bekend als het Heksennieuwjaar … dat klinkt als een sprookje. En dat wordt het ook! 

Stap binnen in een magische wereld vol magie en mysterie bij HXtival - georganiseerd door Ilona Stroecken en Eefke Peeters van HX Magazine - bij Verbindingsboerderij de Koolberg in Westerbeek. 


De wereld van hekserij

Maak deze dag van 11.00 uur tot 22.00 uur kennis met de wereld van hekserij. Dit kan door (interactieve) lezingen, (creatieve) workshops, live muziek, readings en het snuffelen langs meer dan 50 magische kraampjes. Ook zijn er diverse foodtrucks voor lekkere drankjes en versnaperingen. 

Ga deze dag mee op kruidenwandeling met de Kruidenheksen, volg de workshop jaarwiel lopen, theeblaadjes lezen, of handlezen. Laat je onderdompelen in een bosbadervaring, luister naar een lezing numerologie, paranormale gaven, gezichtlezen of woon een engelenreading bij van Marielle Beks! Geen zin in actieve workshops of lezingen kom dan gezellig in het groen met een hapje en drankje genieten van live muziek van Ilse Oversier, Joris Vincken, Lot & Fields en Batcrab. 

Voor tickets, meer informatie en alle workshops en lezingen kijk op de website www.hxtival.nl