Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste Carbootsale Boxmeer voor de vakantie

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2007


Op zondag 24 juni a.s. wordt de laatste carbootsale-Boxmeer georganiseerd voor de schoolvakanties.

Voor iedere particulier die gebruikte spullen wil verkopen de ideale plek. De carbootsale kenmerkt zich door een andere manier van verkopen. Je rijdt namelijk met je vol gepakte auto, bus en met of zonder aanhanger het terrein op. Alle auto's worden achter elkaar geplaatst door de organisatie
waardoor er rijen of wel de winkelstraten ontstaan. Om 8.30uur sluit de poort en is gelegenheid tot het
inrichten van de winkel. Om 9.00 geopend de poort voor het al wachtende publiek.

De standhouders hebben naast hun voertuig(en) alle ruimte om spullen uit te stallen. Sommige nemen zijltjes mee en andere hebben een behangtafel als display. Al met al scheelt dus een hoop gesjouw ten opzichte van een traditionele rommelmarkt. Een krukje of tuinstoel gaat mee om comfortabel de winkel te overzien.

De thermoskan zorgt voor de koffie op de vroege ochtend en na 10.00uur kan op het gezellig ingerichte terras op het terrein van sale zowel eten als drinken genuttigd worden.

Het publiek zorgt voor voldoende verkoop van spullen waarvan je nooit gedacht had dat het nog eens iets op zou leveren. De Carbootsale Boxmeer is inmiddels aardig bekend en trekt bezoekers van steeds verder. Wanneer je 15 minuten aan de poort staat te kijken geloof je ogen wat er allemaal van het terrein wordt afgesjouwd en op de gratis pakeerplaats in de auto wordt geladen. Vanaf de eigen standplaats is het ook heerlijk mensen kijken want alle rangen en standen bezoekt de carbootsale Boxmeer.

Al met al een productieve dag voor de standhouders met als resultaat een opgeruimd huis en een leuke zakcent. Mooi de boel opgeruimd voor de vakanties beginnen. Meedoen is niet duur en begint al vanaf 10,00 euro voor een auto. De andere prijzen en de mogelijkheid voor online inschrijven kan via de website www.carbootsaleboxmeer.nl. Er kan ook telefonisch ingeschreven worden via 0478-632507.

Kom je bezoek om eens te kijken wat er zo allemaal te koop is dan ben je vanaf 9.00 van harte welkom. De organisatie zorgt voor een gratis parkeerplaats op het grote parkeerterrein van de De Witte Burg. De entree is slecht 1,00 euro en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis de sale op.

De carbootsale boxmeer wordt georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB Switch en wordt gehouden op het grote buitenterrein van de restaurant De Witte Brug St Anhtonisweg 63 te Boxmeer. Afslag 6 op de A73.
advertentie