Schadenet Van Eeden viert veertigjarig bestaan, open dag op zondag 19 november SchadeNet Van Eeden
Deel dit artikel ‹ Terug

Schadenet Van Eeden viert veertigjarig bestaan, open dag op zondag 19 november

Geplaatst op: maandag 9 oktober 2023


Schadenet Van Eeden viert het veertigjarig bestaan met een open dag op zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur. Tien jaar nadat een brand het bedrijf volledig in as legde, behoort het schadeherstelbedrijf nog steeds bij de top van Nederland. “Dat laten we graag zien”, vertelt Nico van Eeden. 


Nico van Eeden

Als kind was Nico van Eeden (72) altijd al met auto’s in de weer. “Op mijn twaalfde stond ik bij ons thuis al in de put te sleutelen. Ik ben toen bij Nabuurs als vakantiekracht begonnen en uiteindelijk automonteur geworden. Langzamerhand ben ik daar de schadewereld in gerold. Toen ik in 1983 op mijn 33ste voor mezelf begon, stond ik bekend als de beste schadehersteller in de regio. Ik heb er altijd alles aan gedaan om die reputatie te behouden”, vertelt hij nog steeds met evenveel enthousiasme als bij de start.


Moderne apparatuur

Nico van Eeden mag de pensioengerechtigde leeftijd dan al enige tijd bereikt hebben aan stoppen, denkt hij niet. Hij geniet dagelijks nog in het bedrijf waar hij – samen met zoon Nicky – de leiding heeft. “Sterker: ik heb recent nog het schadeherstelbedrijf van mijn broer in Heijen overgenomen. Het personeel werkt nu bij ons in Cuijk; waar we inmiddels in totaal met zeventien zijn.” Het team werkt met de modernste apparatuur en maakt gebruik van de nieuwste technieken. “Als gereedschappengek blijf ik ook kijken naar wat we nog meer kunnen ontwikkelen om ons werk beter en sneller te maken.” 


Voldoening

In die veertig jaar heeft Nico van Eeden een bedrijf neergezet zoals je ze niet veel in Nederland vindt in de schadeherstelbranche. “Een bedrijf waar mensen op terug kunnen vallen. Wij gaan altijd voor kwaliteit; verzekeringsmaatschappijen – die de meeste klandizie naar ons sturen – kunnen altijd op ons rekenen.” Over wat zijn werk zo mooi maakt, twijfelt Van Eeden geen moment. “Als autoschadetechnicus zie je – in tegenstelling tot een automonteur – echt het resultaat. Dat geeft zoveel voldoening.” 


Open dag

Tijdens de open dag op zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur toont de familie Van Eeden met trots graag hun bedrijf. Een dag eerder wordt het jubileum gevierd met familie, (oud-)medewerkers en relaties. Volg Schadenet Van Eeden op Facebook en ontdek de aankomende tijd meer over het naderende jubileum en de open dag.