Filmhuis Mill komende woensdag met “A man called Otto” en combi deal bij de Buurman Deel dit artikel ‹ Terug

Filmhuis Mill komende woensdag met “A man called Otto” en combi deal bij de Buurman

Geplaatst op: donderdag 7 september 2023


Aanstaande woensdag 13 september start Filmhuis Mill in Cultureel centrum Myllesweerd het seizoen met de film “A man called Otto”. Deze film in het genre drama/comedy start om 20.00 uur, tickets kosten 9,- euro inclusief een consumptie.


Maar deze film is ook te boeken met een Combi Deal. Ga voorafgaand aan de film een lekker hapje eten bij de buurman van Myllesweerd "Brasserie D'n Buurman". Het betreft een voor- en hoofdgerecht (keuze uit Vis, Vlees, Vega) Ze verwachten u om 17.30 uur bij D'n Buurman. Kosten hiervoor zijn 27,50 euro en dit is inclusief een consumptie en toegang voor de film.


Woensdag 13 september 20.00 uur - A man called Otto

Otto is een norse weduwnaar die na de dood van zijn vrouw het leven heeft opgegeven en er een einde aan wil maken. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zet.

Acteurs: Tom Hanks, Mariana Treviño, Manuel Garcia-Rulfo Regisseur: Marc Forster.


Tickets

Tickets zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook online tickets kopen is mogelijk. Check hiervoor de agenda op www.myllesweerd.nl