Koop nu tickets voor de muziekshow in Oelbroeck Lieke, Sandra, Stephanie en Annelies oefenen onder leiding van dirigent Marc Thijssen. Foto: SPG Photos
Deel dit artikel ‹ Terug

Koop nu tickets voor de muziekshow in Oelbroeck

Geplaatst op: woensdag 6 september 2023


Met minder dan een maand te gaan, is de countdown voor Vrienden van Oelbroeck Live in gang gezet. Wie op zaterdag 7 of zondag 8 oktober het muziekspektakel in Sint Anthonis wil bijwonen doet er goed aan nu tickets te bestellen. 

Met een meeslepende show, geleid door dirigent Marc Thijssen, wordt de bezoeker vanaf begin tot einde muzikaal en visueel geboeid en verrast, zoals liefhebbers die kennen van Night Of The Proms. 

In de line-up staan Ido Ypma, Lieke Meijer, Stephanie Bongers, Will Thijssen, Sven Cornelissen en dochter Maud, Emceeyn, Sandra Raijmakers, Raymond Bekker en Annelies Claassen. Al dat zangtalent wordt tijdens de non-stop optredens begeleid door een combo, projectkoor en een 50-koppig projectorkest. 

De artiesten brengen een diversiteit van nummers, variërend in genre maar met een verrassende doorloop. Van stevige rock en rap tot gevoelige ballads, maar ook knap samengestelde medleys zoals die met hits van the 80’s. Marc Thijssen wil liefhebbers kippenvel bezorgen met deze muzikale achtbaan, af en toe afgewisseld met een darkride of kermisattractie. Oelbroeck, gastadres en naamgever, wordt voor de gelegenheid uiteraard volledig omgetoverd tot muziektempel.


Tickets

Wil je erbij zijn, boek dan tijdig tickets. Op zaterdag 7 oktober begint de show om 20.00 uur, op zondag 8 oktober om 14.30 uur. Op zondag bevinden zich ook zitplaatsen in de zaal. Tickets kunnen besteld worden via de website van Oelbroeck (www.oelbroeck.nl). Voor jongeren tot en met 16 jaar is de entree gratis.