Deel dit artikel ‹ Terug

Avondvierdaagse Boxmeer geslaagd

Geplaatst op: maandag 11 juni 2007


Meer dan 1200 wandelaars

Aan de verleden week gehouden 28e avondvierdaagse van Boxmeer namen meer dan 1200 wandelaars deel. Ruim 200 meer dan waar de organisatie op had gerekend. Het weer werkte (op een klein fiks buitje na) enorm mee en de prachtige wandelroutes zorgden voor de rest.

Veranderingen
De aanpassingen die de organisatie had doorgevoerd werkten positief uit. De Weijer blijkt een goede startlocatie en de intocht in het Weijerpark trok vele ouders en andere belangstellenden, waardoor de intocht een mooie zegetocht werd met een medaille als beloning. De routes voerden de wandelaars naar plekken waar menigeen nog nooit was geweest. Meer en grotere groepen van scholen hadden zich ingeschreven en zij vormden met de individuele wandelaars het grote wandellegioen op de 5 en 10 km. De organisatie had dit jaar voor het eerst ook een 25 km-afstand ingebouwd. Ook daar bleek ruime belangstelling voor te bestaan. De meeste van die wandelaars zullen we met die van de 15 en 20 km terugzien op de Nijmeegse Vierdaagse.

Foto’s
Er zijn vele foto’s van de wandelaars gemaakt. Die kan men bekijken op de website van de organisatie: www.vierdaagseboxmeer.nl

Volgend jaar is er weer een avondvierdaagse in Boxmeer en wel op 3-4-5-6 juni 2008. Die kunt u gerust noteren.