Zondag Meet en Greet Kunstroute, opening speeltoestellen en uitreiking 4Daagse shirts Foto: Cockie Kremers
Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag Meet en Greet Kunstroute, opening speeltoestellen en uitreiking 4Daagse shirts

Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2023


Aanstaande zondag 9 juli is het een drukke dag in en rond het Aldendrielpark in Mill. Diverse individuele activiteiten van Ontdek Mill, Stichting Aldendrielpark Mill en Stichting Activiteiten Mill zorgen die dag voor een leuke gezamenlijke activiteit. Zo start deze zondag een speciale actie voor de vervolgfase voor uitbreiding van de beweegtoestellen in het Aldendrielpark in Mill. Dit alles inclusief de opening van de huidige al aanwezige beweegtoestellen door wethouder Willy Hendriks van Haren van de gemeente Land van Cuijk. Ook worden tijdens deze bijeenkomst de shirts uitgereikt aan deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. 

Deze bijeenkomst start om 12.00 uur bij Schenkerij Kasteel Aldendriel (ingang Looierijweg) in Mill. Iedereen is hierbij van harte welkom. 


Actie Aldendrielpark

De actie die dit weekend start, is met name gericht om nog een of meerdere beweegtoestellen in het Aldendrielpark bij te plaatsen. Eerder dit jaar werden er al enkele zaken geplaatst, maar op veler verzoek wil Stichting Aldendrielpark de mogelijkheid om in het park te spelen en sporten nog uitbreiden. Met name voor de allerkleinsten. Om hiervoor geld op te halen wordt o.a. een loterij gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Ook start er in het weekend van 9 juli een crowdfunding. Met de loterij zijn prachtige prijzen te winnen. Deze actie is een initiatief van Klomp Advies – RegioBank Mill, Stichting Aldendrielpark, Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. 


4Daagse

Tijdens de officiële start van deze actie, worden bij Schenkerij Kasteel Aldendriel op zondag 9 juli rond 13.00 uur ook de shirts uitgereikt aan deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Deze shirts worden aangeboden door Stichting Ontdek Mill en Stichting Activiteiten Mill. Zo’n 100 inwoners gaven aan een shirt te willen en op die manier goed herkenbaar te zijn tijdens deze grootste wandelmars ter wereld die op dinsdag 18 juli van start gaat.


Meet en Greet

In het Aldendrielpark in Mill werd op zondag 7 mei de 10e Kunstroute van Ontdek Mill officieel geopend. Ondertussen hebben al duizenden belangstellenden de bijna 15km lange route met ruim 35 kunstwerken bezocht. Zondag 9 juli zijn diverse kunstenaars tussen 13.00 uur en 16.00 uur bij hun eigen kunstwerk aanwezig om meer te vertellen over hun werk, hun inspiratie en wat men nog meer doet. De Kunstroute is nog tot eind september gratis te bezoeken.


Zie voor meer info over de loterij en crowdfunding ook www.aldendrielpark.nl