Live muziek van Veenhuizen op Tongelaar Foto: Veenhuizen
Deel dit artikel ‹ Terug

Live muziek van Veenhuizen op Tongelaar

Geplaatst op: maandag 3 juli 2023


"Wie lief en leed gedurende vele jaren met elkaar deelt, maakt muziek vanuit het hart." 


Zondag 16 juli is de formatie Veenhuizen van o.a. Tiny van Kuppeveld te horen en zien op de binnenplaats van Kasteel Tongelaar.


Veenhuizen bestaat uit (oud)docenten van een Nijmeegse school: Peter Derks (zang en gitaar), Tiny van Kuppeveld (drums), Hans van Dijck (bas), Giel van Hinsberg (gitaar en zang) en Ferry van Haalen (techniek).

De mannen spelen rock ’n roll zoals Chuck Berry en Elvis, maar ook Gerry Rafferty, Bill Withers, Jason Mraz, Sting, Snow Patrol, Tom Petty, Lou Reed, Bruce Springsteen, Van Morrison en nog veel meer.

Hun muziek klinkt zoals een lange vriendschap moet zijn: soms ingetogen, soms uitbundig, maar altijd in goede harmonie. "Wie lief en leed gedurende vele jaren met elkaar deelt, maakt muziek vanuit het hart." 


Zondag 16 juli vanaf 14.00 uur is Veenhuizen te horen en zien op de binnenplaats van Kasteel Tongelaar. Entree is gratis.


Kasteel Tongelaar is elke woensdag en zondag geopend voor koffie, lunch en borrel(hap): woensdag van 11:00 tot 16:00 uur en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

De agenda op de website geeft altijd de meeste actuele openingstijden weer.


Praktische info:

Zondag 16 juli 2023 om 14.00 uur bij Kasteel Tongelaar te Mill. 

Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren! Niet op Google maps rijden! 

Parkeerplaats: Splitsing Hoogedijk/Vaardijk in Mill voor de brug