Mill at the Park maakt zich op voor de achtste editie! Foto Mooi-Fotografie
Deel dit artikel ‹ Terug

Mill at the Park maakt zich op voor de achtste editie!

Geplaatst op: donderdag 15 juni 2023


Het is bijna zover! Op zaterdag 24 en zondag 25 juni vindt Mill at the Park weer plaats in het Aldendrielpark. Met dit jaar een extra avond vooraf op vrijdag 23 juni. Deze data staan hopelijk al in menig agenda van de dorpsgenoten en daarbuiten. Na een prachtige editie in 2022 hoopt de organisatie dit jaar met nieuwe artiesten, nieuwe area en aankleding alle verwachtingen weer te overtreffen.

Muziekliefhebbers opgelet! Op vrijdag 23 juni (de avond voor…) strijken er twee tributebands neer in Mill. Voor deze eerste keer is de keuze gevallen op de Doe Maar tribute “Rondje Doe Maar” en de ABBA tribute “FissABBAnd”. Voor iedereen die is opgegroeid met deze legendarische bands of zin heeft in een avond livemuziek. De bands spelen niet op het hoofdpodium maar in een kleinere setting in de vernieuwde tweede area. Er is daardoor beperkte kaartverkoop.

Op zaterdag 24 juni staan onder andere Chris Deluxe, Kruzo en La Fuente op het hoofdpodium. Even genoeg van het hoofdpodium? Dan een dansje doen in de tweede area met de vrouwelijke DJ’s. Deze avond barst het feest ongetwijfeld weer los met kilo’s confetti.

Zondag 25 juni is weer de dag voor jong én oud! Met artiesten als Emma Heesters, WC Experience, Ammar en Zanger Kafke op het hoofdpodium is het vanaf 13:00 uur genieten! In de tweede area zit het muzikale programma bomvol rock ’n roll, country & rockmuziek. Hier luister je naar Tawny Brothers, One Dollar Quartet en Spiet, Stoned & Frenz. 

Ook voor de jongste festivalbezoekers is er vanalles te doen: hoola hoop met Liz, springen op de kussens, bouwen met de blokken en natuurlijk dansen voor het hoofdpodium. 

Voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd, de barren worden gerund door een topteam aan vrijwilligers. Ook staan er foodstands met frites, snacks, bbq & meer. 

Mill at the Park vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni in het Aldendrielpark in Mill. Dagkaarten kosten €25,- per stuk in de voorverkoop. Voor €40,- kun je een combiticket voor beide dagen kopen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben op zondag gratis toegang tot het festival. 


Tribute at the Park op vrijdag 23 juni heeft losse kaartverkoop. Een kaartje kost €12,50 in de voorverkoop.

Meer info over het festival, het volledige programma en entreetickets zijn te vinden op www.millatthepark.nl