Deel dit artikel ‹ Terug

Start nieuw seizoen Blues bij Royal in Mill

Geplaatst op: donderdag 16 september 2010


Zaterdag 25 september 21.30 uur

Op zaterdagavond 25 september start het nieuwe bluesseizoen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Iedere laatste zaterdag van de maand, tot en met april, is het dan bij Royal tijd voor de echte onvervalste blues. Alle avonden zijn uiteraard gratis toegankelijk. Een overzicht van alle bands die dit seizoen het podium bij Royal zullen beklimmen is te vinden op www.caferoyalmill.nl.

De eerste band van dit nieuwe seizoen is de Dr. BloezZ bluesband. Deze Brabantse band schrijft over zich zelf op hun site: “Eindelijk een Bluesband uit de regio, die traditionele Chicago-blues muziek maakt van uitstekende kwaliteit.” Dit jaar vierde Dr. BloezZ het 10 jarig bestaan en deze jaren lange ervaring is te horen en zien in hun optredens. Op hun repertoire songs van o.a. Eric Clapton, Muddy Waters, Gary Moore, Willy Dixon, John Mayall, James Harman, The Fabulous Thunderbirds en het nationale talent zoals Flavium, Julian Sas en Livin’ Blues.

Dr. BloezZ bestaat uit Jan (Drumsticks) Kerkhof op drums, Chris (LowDown) Korsten vocals en basguitar, bluesharps en vocals Ruurd (Main Man) van der Vegt, Leadguitar Jeroen (Greeny) van Eijk en Ton (Mr.T. riker) Kerkhof op guitar. Een voorproefje is via hun website (www.drbloezz.nl) alvast te krijgen en daar spat het enthousiasme al vanaf. Of zoals ze het zelf zeggen: “Neem een aantal bekende songs, tijdloos, uit het leven gegrepen en 'play them with feeling'”. Dat belooft dus een prima start van het nieuwe seizoen te worden.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten in en rond café Royal in Mill op www.caferoyalmill.nl.
advertentie