Voorverkoop Pronkzitting Ut Germelaand Deel dit artikel ‹ Terug

Voorverkoop Pronkzitting Ut Germelaand

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018


Op donderdagavond 27 december a.s. is er weer de voorverkoop voor kaarten van de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill. De aanvang van de voorverkoop is 19.00 uur. De locatie is het Lagerhuis aan de Beerseweg en de zaal gaat al om 18.00 uur open.
De data van de pronkzittingen zijn dit jaar zijn op zaterdag 26 januari. De middagzitting is op zondag 27 januari. De tweede en derde avonden zijn vrijdag 1 en zaterdag 2 februari. De prijzen voor de kaarten zijn 12,50 euro per stuk. Voor de middag zitting zijn de kosten 10,00 euro.
Het maximum aantal kaarten per persoon is 6.
De pronkzittingen zullen ook dit jaar weer garant staan voor veel amusement, mooie dansen en gezang. En het mooie van dit alles is, dat de avond geheel verzorgd wordt door lokaal talent. Dit is iets waar Stichting Carnaval Mill enorm trots op is.
De deelnemers dit jaar zijn: WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro’s, de ex prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills vertolken op deze avond hun garde- en showdans.
Dat wordt weer heel veel spektakel en humor, dus met andere woorden, het wordt weer genieten. Prins Bram I en Prinses Renske, alsmede alle andere Hoogheden van carnaval 2018-2019 zijn tijdens deze avonden ook van de partij.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op 27 december naar het Lagerhuis te kunnen komen dan kan men na 27 december contact opnemen met Francy Coppens, telefoon: 06 20828808. Stichting Carnaval Mill spreekt de hoop uit dat velen een kaartje kopen voor de altijd weer mooie
pronkzittingen van Ut Germelaand.
advertentie