Carnavalsoptocht Mill digitaal inschrijven Deel dit artikel ‹ Terug

Carnavalsoptocht Mill digitaal inschrijven

Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018


Elk jaar op carnavalszondag trekt er door de Millse straten de optocht. Dit jaar is dat op zondag 11 februari 2018. De start is aan de Leeuwerikstraat te Mill en het tijdstip is 14.11 uur.
Er zijn wat veranderingen doorgevoerd, dit jaar hebben we geen categorie buitendorps, buitendorpse deelnemers zijn nog steeds van harte welkom, zij kunnen zich inschrijven in één van de andere categorieën.

De categorieën zijn: Gemotoriseerde deelnemers, ongemotoriseerde deelnemers en individuele van 1 tot en met 4 personen.
Voor het eerst dit jaar kunt u zich alleen maar online inschrijven, inmiddels zijn er al inschrijvingen binnen, betalen gaat via de betaal app. Tikkie. Als u kijkt op onze website www.germelaand.nl , dan kun je alle instructies terugvinden om snel en makkelijk in te schrijven. Verder kun je daar ook alle informatie over de optocht terugvinden .
Uiteraard kan je daar ook het inschrijfformulier vinden. Het is allemaal heel overzichtelijk.

Het contact met de deelnemers verloopt via een app, wat de dingen allemaal enorm vergemakkelijkt. Zeker bij sommige praktische dingen, is het dan mogelijk, om elkaar misschien vooruit te helpen.
De optocht commissie hoopt op vele inschrijvingen, zodat we weer met zijn allen kunnen genieten van een prachtige optocht in Mill.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of volg ons op Facebook of volg ons op Instagram !
advertentie