Win een Meet & Greet met StukTV in Mill Deel dit artikel ‹ Terug

Win een Meet & Greet met StukTV in Mill

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017


Tijdens de jeugdcarnaval in Myllesweerd op zondagavond 26, maandagavond 27 en dinsdagavond 28 februari staat er in Mill heel wat te gebeuren. Speciaal voor jongeren vanaf eerste klas middelbare school zijn er namelijk bijzonder leuke DJ’s geboekt.
Zondagavond Kazkid, maandagavond Stuk.tv en Dinsdagavond DJ Rudi Feral. Deze alcoholvrije feesten zijn voor jongeren vanaf de middelbare school. Er rijden vanuit Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord pendelbussen.

Win
Jeugdcarnaval De Foekepot geeft 2 x 2 Meet & Greets weg met Stuk.tv. Wil je deze Meet & Greet winnen? Het enige wat je hoeft te doen is het betreffende bericht op www.facebook.com/DeFoekepot of www.instagram.com/stichtingcarnavalmill te delen en degene te taggen met wie jij graag deze Meet & Greet zou willen winnen. Wellicht zijn jullie de gelukkige winnaars... Op de avond zelf worden de winnaars bekend gemaakt, dus zorg dat je er ook bij bent!

Tickets
Heb je nog geen kaartjes voor deze jongerenbals? Haal ze dan op bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De kosten zijn € 10,- per avond inclusief 2 consumptiebonnen. Een ticket voor 3 dagen kost € 25,- en dat is dan inclusief 6 consumptiebonnen. Een retourticket voor de pendelbus kost € 2,- en ook die haal je bij Myllesweerd. 
advertentie