Deel dit artikel ‹ Terug

Extra feestelijk carnavalsontbijt op laatste dag carnaval 2014

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014


Ook zitplaatsen te reserveren

Voor het zesde achtereenvolgende jaar is er op carnavalsdinsdag een groots carnavalsontbijt in ’t Gèrmelaand. Dit op dinsdag 4 maart om 11.00 uur in Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill. In de vorm van een uitgebreid buffet kan hier iedereen een stevige bodem leggen voor de laatste dag feest. Ook alle carnavalshoogheden zullen hierbij uiteraard aanwezig zijn.

Extra feestelijk
Het belooft een extra feestelijk carnavalsontbijt te worden. Want na het ontbijt kunt u in Grandcafé ’t Centrum rustig wachten op de start van de kinderoptocht. Deze zal namelijk vanaf dit jaar bij Myllesweerd starten en ook weer eindigen. In Grandcafé ’t Centrum is de tijd tussen ontbijt en start van de kinderoptocht feestelijk en muzikaal te overbruggen.

Zitplaatsen
Dit jaar kunt u bij het reserveren uiteraard ook aangeven of u een zitplaats wilt bij het carnavalsontbijt. We reserveren die dan namelijk graag voor u. U kunt reserveren voor dit uitgebreide carnavalsontbijt bij Corné Kremers via telefoonnummer 0485 - 453500. Per mail kan dat naar info@germelaand.nl. Kinderen t/m 12 jaar betalen 3,75 euro en vanaf 12 jaar zijn de kosten voor dit ontbijtbuffet 7,50 euro.