Deel dit artikel ‹ Terug

Sint, Piet en Kerstman gaan voor jubileumbier 't Gèrmelaand

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012


Sinds deze week neemt de vraag naar het speciale jubileumbier van SCM ’t Gèrmelaand behoorlijk toe. Vooral Sint en Piet melden zich bij Albert Heijn aan de Markt in Mill waar het bier verkrijgbaar is. Maar ook de Kerstman heeft al enkele flessen ingeslagen. Daarom wordt op dit moment door het hoofd bier-inkoop van ’t Gèrmelaand overwogen het brouwproces opnieuw te starten, om de voorraad van dit jubileumbier wat op te schroeven.

Het ‘Triple sinds 1958’ is een bier van ruim 7% en is in flessen van 0,75 liter voor 5,55 euro te koop. In december viert Stichting Carnaval Mill het 55 jarig bestaan van carnaval in Mill. Dat zal gebeuren op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december in Cultureel Centrum Myllesweerd. Bij een dergelijk speciaal 55-jarig jubileum hoort natuurlijk ook een speciaal jubileumbier. Daarom werd dit in mei dit jaar gelanceerd en zijn er sindsdien al heel wat flessen over de toonbank gegaan bij AH in Mill. De komende weken is het speciale jubileumbier ook te winnen bij L.O.M. radio. Dit iedere zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur via het letterspel in het radioprogramma MossTime.

Het jubileumbier maakt ook deel uit van het totale pakket behorende bij de ‘Vrienden van 55’ van ’t Gèrmelaand. Voor 55,-- euro bent u hier ook lid van en ontvangt u het pakket thuis, zie foto. Wilt u ook lid worden van deze ‘Vrienden van 55’? Laat het dan weten aan Tonnie Klomp via tel. 06 – 13 38 56 64 of mail naar vriendenvan55@germelaand.nl.

Meer weten over het jubileum en het hele programma van dit carnavalsseizoen? Surf dan naar www.germelaand.nl