Deel dit artikel ‹ Terug

Voorbereidingen jubileumseizoen carnaval Mill in volle gang

Geplaatst op: woensdag 12 september 2012


Zo rond de Millse kermis starten de diverse commissies binnen Stichting Carnaval Mill normaal gesproken weer op. Zo wordt het nieuwe prinsenpaar gevraagd, er verschijnen oproepen voor deelnemers aan de Blèravond en pronkzittingen, de commissie kijkt naar de inhoud van de komende carnavalskrant en meer van dit soort zaken. Ook dit seizoen is dit alles het geval, maar er is dit seizoen veeeeeeeel meer!

Jubileum
Dit seizoen viert SCM ’t Gèrmelaand namelijk het 55 jarig bestaan van carnaval in Mill. Dit uitgebreid op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december aanstaande in en rond Myllesweerd. Om dit weekend ook echt een groot feest neer te zetten zijn vele vrijwilligers al sinds vorig jaar aan de slag. Er is een sterk programma in elkaar gezet, presentaties worden in elkaar gesleuteld en artiesten zijn geboekt. Binnenkort lanceren zij het definitieve volledige programma van dit jubileumweekend, waar voor iedereen wel wat te beleven is.

Ledenvergadering Rabobank
Na een succesvolle dienstenveiling die ruim 4000,00 euro opbracht voor de jubileumkas staat de volgende activiteit alweer op de kalender. Dat is de ledenvergadering van de Rabobank op 1 oktober in partycentrum Fitland in Mill. SCM ’t Gèrmelaand is namelijk in de race voor een bijdrage uit het fonds maatschappelijke betrokkenheid. Bent u lid van de Rabobank en wilt u SCM steunen? Stem dan maandagavond 1 oktober op SCM. U dient zich wel voor 17 september bij de Rabobank aan te melden dat u de ledenvergadering bij wilt wonen.

Kijk voor meer informatie ook op www.germelaand.nl