Deel dit artikel ‹ Terug

Prins Rudolf en prinses Cindy nieuwe heersres Germelaand

Geplaatst op: maandag 7 november 2011


Professors winnen Bleravond

Op zaterdagavond 5 november was het eindelijk zover. Toen verscheen tijdens de Bleravond in de Concertzaal in Mill na veel speuren en gissen het 54e prinsenpaar van SCM t Germelaand. Prins Rudolf en prinses Cindy (Maas) zullen deze carnaval voorop gaan in het Germelaand. Hierbij zullen ze vaak het nummer van de Professors zingen, want hun liedje werd tijdens deze Bleravond gekozen tot carnavalsschlager 2012.

Traditioneel is de Bleravond de opening van het carnavalsseizoen voor de Germe in Mill. Die avond staat ook de verschijning van het nieuwe prinsenpaar op het programma. Aan de verkiezing carnavalsschlager van het jaar namen deze Bleravond 7 liedjes deel. Een spannende en muzikale strijd met Matthijs vd Linden als presentator tussen Vur Mekaar, Toeternietoe, de Vierde elluf, de Professors, duo K&K, de M&M’s en 1 Grote bende. Na de eerste ronde koos de jury de 5 beste liedjes die een ronde verder mochten. Helaas voor duo K&K en Toeternietoe vielen zij daarbij af. Na het tellen van alle punten bleken uiteindelijk de Professors de meeste juryleden te hebben kunnen overtuigen en is hun nummer dit seizoen carnavalsschlager van het jaar.

Naast deze strijd was er ook een perfect optreden van de GerMills. Maar veel bezoekers kwamen voor de grote finale, de verschijning van het 54e prinsenpaar. Tijdens een spectaculaire video- en fotopresentatie verschenen prins Rudolf d’n urste en zijn prinses Cindy als nieuwe heersers van t Germelaand op het podium. In het dagelijks leven Rudolf en Cindy Maas wonende aan de Nachtegaalstraat 17 in Mill. Zij zullen dit jaar regeren met de lijfspreuk: Germe veul plezier, di joar mit d’n boekhouder an de zwier.

Op zaterdagavond 26 november wordt prins Rudolf en prinses Cindy een receptie aangeboden. Hierbij is iedereen vanaf 19.11 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat van harte welkom. Deze avond zal tevens het nieuwe Jongkerpaar verschijnen. www.germelaand.nl