Deel dit artikel ‹ Terug

Elf elf carnavalsbal met prinsenpaar en optredens

Geplaatst op: maandag 7 november 2011


Vrijdagavond 11 november (11 11 2011) is het nieuwe prinsenpaar van t Germelaand te vinden in café de Winkel in Mill. Dat nadat om 20.11 uur officieel het licht is ontstoken bij de Germ op het kerkplein. Vanaf dat moment is het carnavalsseizoen officieel gestart en is het dus tijd voor feest. Daarom trekt het prinsenpaar met gevolg vanaf de Germ bij de kerk naar café de Winkel waar een carnavalsprogramma geboden wordt.

Afgelopen zaterdag 5 november verschenen prins Rudolf en prinses Cindy als nieuwe heersers van t Germelaand. Dit 54e prinsenpaar van t Germelaand zal vrijdagavond 11 11 2011 de Germ bij de kerk in het licht zetten. Daarna gaat het feest door in café de Winkel aan de Hoogstraat in Mill. Op het podium die avond liedjes van de Bleravond, buuts en enkele verrassende optredens. Overigens staat het gehele weekend bij café de Winkel in het teken van carnaval. Zo verschijnt er op zaterdagavond 12 november een eigen WinkelerPrins en ook op zondag 13 november zijn er de nodige carnavalsactiviteiten.

Stichting Carnaval Mill begroet u graag vrijdagavond 11 11 2011 in café de Winkel voor een daverend openingsbal. www.germelaand.nl