Deel dit artikel ‹ Terug

Spannende ontwikkelingen rond identiteit prinsenpaar 't Germeland

Geplaatst op: maandag 31 oktober 2011


Op zaterdag 5 november verschijnt het 54e prinsenpaar van t Germelaand. Er wordt volop gespeurd, geraden en gegokt naar de identiteit van deze nieuwe heersers. Weet u welk stel bij de onderstaande aanwijzingen past? Laat het de speurders weten door te mailen naar speurders@germelaand.nl, te twitteren via www.twitter.com/germespeurders of door een berichtje achter te laten op www.germelaand.nl. Daar kunt u ook stemmen op de meest waarschijnlijke kandidaten in de prinsenpoll.

De aanwijzingen zijn:
1 Zij zorgt dat hij niet uitdijt;
2 Ze houden van vreemdgaan;
3 Ze doen het nooit zonder jasje;
4 Verbondenheid is ver te zoeken;
5 De speurders kregen nog een zakje met walnoten en een peer;
6 Bij de Hippe Kip aan de Kerkstraat in Mill hing een SES voetbalshirt in de etalage. Tijdens de uitzending kregen de speurders de bijbehorende aanwijzing: S E S is bij hen het einde.
7 In de uitzending van de speurders kwam de prinsencommissie scharreleitjes bakken, op wit brood spiegeleieren serveren en ook was er nog een aanwijzing die niets met de eieren te maken had volgens de commissie: Als je ze kruist is het goed tegen zon en regen.

Zaterdag 5 november start de Bleravond in de Concertzaal aan de Stationsstraat om 20.00 uur met de verkiezing carnavalsschlager van het jaar. Het prinsenpaar verschijnt later deze avond. Van deze verschijning zal ook verslag worden gedaan via L.O.M. radio.