Deel dit artikel ‹ Terug

Huisdierenverzorging D'n Uutloat

Geplaatst op: maandag 30 mei 2011


Nieuw in Cuijk en omstreken, Huisdierenverzorging D'n Uutloat.
Verzorging van uw huisdier terwijl u een dagje niet thuis bent, een weekend erop uit trekt of voor een langere tijd op vakantie gaat. Tevens is de service ook voor alle werkende mensen die graag willen dat hun huisdieren tijdens afwezigheid goed verzorgd worden.
Vaak komen mensen voor het probleem te staan dat, wanneer men op vakantie gaat, er opvang voor de dieren geregeld moet worden. Om de dieren niet te veel stress te bezorgen, is het fijner als ze thuis kunnen blijven in hun vertrouwde omgeving.
Huisdierenverzorging D'n Uutloat komt bij u thuis en neemt met liefde de taken op zich die u normaal zelf zou doen. Zo blijft alles hetzelfde en kunt u met een gerust hart het huis en uw dieren achterlaten.
Alle dieren in en om het huis komen in aanmerking. Denk bijvoorbeeld aan cavia's, konijnen, kippen, katten, honden, hamsters, vissen en kleinvee.
U kunt uw wensen aangeven in een kennismakingsgesprek en er wordt vooraf altijd een overzicht gemaakt van de kosten. U kunt dan beslissen of u gebruik wilt maken van de service.
Voor meer informatie:
saskia@hetbestevoorjehuisdieren.nl
www.hetbestevoorjehuisdieren.nl
06-20757922

Website
www.hetbestevoorjehuisdieren.nl