Deel dit artikel ‹ Terug

11 maart Sport en action day in carnavalsvakantie bij Fitland Mill

Geplaatst op: dinsdag 1 maart 2011


Vrijdag 11 maart 09.30 uur – 15.00 uur

Wellicht moet je na al die dagen hossen, dansen en feesten tijdens carnaval wel afkicken, of heb je juist nog energie over? Maar misschien heb je wel helemaal niets gedaan aan carnaval en wil je je daarom even lekker uitleven? Wel nu, trek dan je gympen aan met fijne sportkleding en kom vrijdag 11 maart naar de Sport en Action Day bij Fitland in Mill.

De Sport & Action Day bij Fitland is speciaal voor kinderen tussen de zes en dertien jaar. Of je nu heel sportief bent of bijna nooit aan sport doet, dat maakt tijdens onze Sport en Action Day helemaal niet uit. Samen plezier maken met leeftijdgenootjes tijdens spannende activiteiten, daar draait het deze dag om. Van 9.30 uur tot 15.00 uur staan er leuke, spannende, verrassende en sportieve activiteiten op het programma. Uiteraard is er ook een pauze waarbij alle deelnemers getrakteerd worden op frietjes. Na afloop is er voor iedere deelnemer nog een certificaat als blijvende herinnering aan deze dag.

De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde Sport en Action Day bedragen € 19,50 en inschrijven kan bij de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Telefonisch kan dit op nummer 0485-455000 of stuur een mailtje naar info@fitland.nl.