Deel dit artikel ‹ Terug

Extra voorverkoop jongerenbals carnaval Mill

Geplaatst op: vrijdag 25 februari 2011


Ook voor jongeren van buiten de gemeente Mill

Na 2 voorverkopen is ruim 70% van het beschikbare aantal kaartjes voor de jongerenbals tijdens de Millse carnaval verkocht. Dit jaar vinden deze carnavalsfeesten plaats in een grote feesttent achter de Concertzaal op zondag, maandag en dinsdag van 19.00 uur tot 23.30 uur.

Speciaal voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar die zeker willen zijn van een toegangskaartje voor deze feesten is er nog een extra voorverkoop. Deze zal worden gehouden op woensdag 2 maart in de Concertzaal van 19.00 uur tot 20.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro per avond en voor 12 euro krijg je voor alle 3 de avonden (mits nog beschikbaar) een toegangskaartje. Tijdens de carnavalbals zelf is de entree, mits nog niet uitverkocht 7 euro. Maar vol is vol! Dus wil je zeker zijn? Kom dan nog naar de extra voorverkoop op woensdag 2 maart van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill.

Voor de jeugdbals op maandag- en dinsdagmiddag tijdens de carnaval is geen kaartverkoop. Deze middagen zijn uiteraard gratis toegankelijk. Ook deze jeugdbals zijn dit keer in de feesttent achter de Concertzaal. Zowel de middag als avonden is de muziek in handen van DJ Jack.

Kijk voor meer informatie over carnaval vierend Mill op www.germelaand.nl