Deel dit artikel ‹ Terug

Wijzigingen carnavalsoptocht Scm 't Germeland

Geplaatst op: donderdag 23 december 2010



Inschrijfformulier en reglement nu te downloaden

Op zondag 6 maart aanstaande staat de grote carnavalsoptocht van ´t Germelaand weer op het programma. Voor deze optocht zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste is de indeling van categorieën. Zo kunt u deelnemen als wagen, groep of individuele. Voor deelnemers buiten Mill is er een categorie buitendorpers.

Naar aanleiding van reacties heeft de organiserende commissie binnen Stichting Carnaval Mill wat aanpassingen gedaan in het reglement rond de carnavalsoptocht. Zo dienen naast carnavalswagens 2 personen te lopen om te zorgen voor extra veiligheid en is de indeling van categorieën veranderd. Soms is het namelijk lastig te bepalen of een groep met een wagen nu deel zou moeten nemen als wagen of als groep. Daarom mag de deelnemer dat dit jaar zelf bepalen. De te winnen geldprijzen zijn overigens voor deze 2 categorieën hetzelfde. Daarnaast is er nog een categorie individuele (t/m 3 personen) en buitendorpse deelnemers.

Wilt u deelnemen aan deze grote en gezellige carnavalsoptocht? Dan kunt u het inschrijfformulier downloaden vanaf www.germelaand.nl. Ook zijn deze inschrijfformulieren op te halen en in te leveren (na 3 januari) bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Voor meer informatie rond dit alles kunt u ook contact opnemen met Jan Crooijmans via tel. 06-22363632 of mail naar carnavalsoptocht@germelaand.nl.