Kersverse carnavalshoogheden ontmoeten elkaar tijdens kennismakingsinterviews bij café Libre Deel dit artikel ‹ Terug

Kersverse carnavalshoogheden ontmoeten elkaar tijdens kennismakingsinterviews bij café Libre

Geplaatst op: dinsdag 31 oktober 2023


Zaterdagavond 11 november verschijnen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord de nieuwe prinsenparen. In Langenboom en Wilbertoord verschijnt men samen met hun nar of narrin en in Sint Hubert hoort daar naast een nar of narrin ook nog een hofhouding bij. In Mill verschijnt het prinsenpaar samen met nieuwe jongkers. Zondagochtend 12 november verzamelen deze dors(t)lustige hoogheden zich vanaf 11.30 uur bij café eeterij Libre aan de Langenboomseweg in Mill, waar men met elkaar kennis kan maken maar waar zij ook geïnterviewd zullen worden.


Corné Kremers zal namens De Neije Krant en Omroep Land van Cuijk vanaf 12.00 uur in gesprek gaan met deze nieuwe carnavalshoogheden. In deze Tv-interviews kijkt men terug op de tijd waarop men gevraagd werd, hoe dit gebeurde, de voorbereidingen, het geheim houden en hun verschijning van die avond tevoren. Maar ook zal vooruit worden gekeken naar het dan net begonnen carnavalsseizoen 2023 – 2024. De interviews zijn later te zien via Omroep Land van Cuijk, worden gepubliceerd in de rubriek Video op de website www.inmill.nl en het audiogedeelte zal tevens als podcast worden geplaatst in De Neije Krant Podcast.


Bij deze interviews is iedereen van harte welkom. Inloop is vanaf 11.30 uur bij café eeterij Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Intervieuws starten om 12.00 uur en dit alles zal tot uiterlijk 13.30 uur duren. Toegang is uiteraard gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.