Overloonse Karlijn geselecteerd voor Goldwell finaleshow bij Gijsbers Boxmeer Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Overloonse Karlijn geselecteerd voor Goldwell finaleshow bij Gijsbers Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2019


Afgelopen september was er een Casting Ronde van Elite Model Look bij Kapsalon Gijsbers en It's More hairstyling in Boxmeer. Jessica werkzaam bij Gijsbers, had alle modellen tijdens deze spannende castingdag begeleid.

“Het was erg leuk om de haren van de meiden en jongens te mogen verzorgen deze dag. In de aanloop naar de castingdag toe heb ik ook tips & tricks gegeven. Deze geef ik nog steeds graag, wanneer mensen een casting of een shoot hebben. Het grappige is dat wij al een voorgevoel hadden dat een van de deelnemers uit Gemeente Boxmeer zomaar eens op het podium zou komen in Aalsmeer. Dat hebben we zelfs in het onlangs uitgekomen Vita Magazine genoemd. Hoe leuk dat dit is uitgekomen.”

Karlijn Reijnen uit Overloon, is helaas niet door naar de finale van de Elite Model Look. Ze werd wel als één van de vijftien geselecteerd uit ruim 10.000 aanmeldingen om de finale show van Goldwell te lopen. Deze is tijdens de Finale van Elite Model Look aanstaande 12 oktober.
“Zo zie je maar weer dat er altijd kansen zijn om toch als model mee te doen. Goldwell is hoofdsponsor van de Elite Model Look en verzorgt de haren van alle modellen, inclusief voorrondes. Vandaar dat zij dit podium ook gebruiken om het merk te promoten. Wij zijn op uitnodiging van Elite en Goldwell ook aanwezig op de finaledag. Natuurlijk ook speciaal voor Karlijn!” vertelt Jessica.

Karlijn is geen vreemde in de modellenwereld en heeft diverse shoots gedaan waaronder een leuke opdracht voor Bit Magazine. Ook staat zij wel eens model voor de Kunstacademie in Utrecht.
“Ik krijg geregeld de vraag om te shooten, maar dat is meestal in Amsterdam. Lastig combineren met een fulltime baan. Maar ik vind het wel echt ontzettend leuk om te doen. De dag bij Gijsbers was ook echt leuk. Ik heb dit zeer positief ervaren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg twijfelde om te gaan, zelfs op de dag zelf van de halve finale. Ik ben vrij nuchter aangelegd en besef dat er maar een aantal modellen zijn die het zo goed doen dat zij er van kunnen leven.”

Model wordt je inderdaad niet zomaar, naast de juiste looks en maten moet een model over heel wat discipline beschikken én een beetje geluk!

“Discipline heb ik wel, ik sport veel en eet gezond. Vind ik gelukkig beiden ook lekker! Ik verwacht van de show dat het een mooie ervaring wordt. De grote namen in de modewereld zoals Tommy Hilfiger en Ralph Lauren zijn aanwezig op 12 oktober, ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik deze show mag lopen.”

Houdt Karlijn in de gaten, want volgens ons heeft ze alles in huis wat een model nodig heeft! Wil jij ook tips & tricks van Jessica ontvangen zodat ook jouw haar die Elite Model Look heeft? Kom gerust eens binnenwandelen bij Kapsalon Gijsbers.
advertentie