Weer Campers Kieke bij W-Camp Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Weer Campers Kieke bij W-Camp

Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019


Altijd al gedroomd van reizen met een camper? Carroll Janssen en Joris van der Wijst gaan inmiddels het derde jaar in met hun camperverhuur bedrijf W-Camp. Klein gestart vanuit huis met twee campers en inmiddels vanuit een bedrijfspand met 5 campers in de verhuur.

Voor de meeste mensen is het de eerste keer, op pad met zo'n huis op wielen.
Wij ervaringsdeskundige vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en niet voor verrassingen komen te staan. Met het organiseren van het "Campers Kieke" verwelkomen we iedereen die meer informatie wil over campers en natuurlijk over onze verhuurmogelijkheden. Natuurlijk kun je bij ons alles op de website vinden, je kunt zelfs online reserveren. Maar even kijken/voelen en zien met wie je maken hebt voordat je de beslissing neemt om een camper te huren kan erg fijn zijn.
 
Daarom organiseren we de "Campers Kieke" kijkdagen waarbij je, onder het genot van een kopje koffie, onze campers kunt bekijken en alle vragen kunt stellen die je hebt.

Op 15 & 16 februari en elke vrijdag in maart zijn de campers te bezichtigen en staan we klaar voor geïnteresseerden.


"Onbegrensd genieten" is ons motto. Dus zonder zorgen op pad. We hebben daarom volledig ingerichte en uitgeruste nieuwe en zeer jonge campers, geven persoonlijk uitleg en hanteren All-in tarieven. Dus geen verrassingen maar wel onbegrensd genieten...

Meer weten? 
www.w-camp.nl
advertentie