Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Vermogen vraagt meer

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018


Vermogen vraagt aandacht, want vermogen is meer dan een hoeveelheid geld. Daarom is het van belang om goed inzicht te hebben in de financiële mogelijkheden om persoonlijke doelen en ambities te realiseren. Speciaal voor de vermogende klant staat er sinds dit jaar binnen Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een team van vermogensmanagers klaar. Zij stellen een persoonlijk Vermogensplan op, zodat de klant weloverwogen keuzes kan maken.

Team vermogensmanagement
Vermogen vraagt aandacht. Doorvragen. Luisteren. Ook naar wat er niet gezegd wordt. Daarom staat er bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een team van specialisten klaar dat vooruitkijkt en de vermogende klant dienstverlening op maat biedt. Daarmee kan de klant zijn financiële situatie continu in de gaten houden en verbeteren als dat nodig is. Het team bestaat uit vermogensmanagers Ewoud van Ewijk en Mike de Pagter, assistent vermogensmanagers Judith Grob en Jessie Hopman en directeur Particulieren en Private Banking Ron Vanlier.  

Persoonlijk Vermogensplan
Vermogen vraagt precisie. Het klantteam inventariseert allereerst de huidige situatie, want iedere klant heeft andere doelen en vragen. Daarna wordt er een persoonlijk Vermogensplan opgesteld. Daarin wordt zorgvuldig berekend hoeveel rendement nodig is om doelen en ambities te realiseren, maar ook hoeveel risico dat met zich meebrengt. Het Vermogensplan geeft inzicht in de financiële mogelijkheden, zodat de klant weloverwogen keuzes kan maken. Steeds opnieuw. Want een goed Vermogensplan is nooit af.

Aanvullende dienstverlening
Overigens gaat de dienstverlening voor vermogende klanten verder. Met Money Meets Ideas biedt Rabobank een platform waarbinnen ambitieuze en veelbelovende start-ups en de vermogende klant als investeerder worden verbonden. Vanuit Vermogenszorg regelen zij de afwikkeling van de nalatenschap voor de nabestaanden. En via de Charity Desk worden klanten geholpen bij het kiezen van een goed doel, het oprichten van een eigen stichting of het vinden van een andere vorm van schenken. Vermogensmanagement is geschikt voor vermogens vanaf € 500.000,-. Meer informatie is te vinden op rabobank.nl/lvcm  

Foto (v.l.n.r.): Mike de Pagter, Jessie Hopman, Ewoud van Ewijk, Ron Vanlier, Judith Grob.
advertentie