Meerbox, opslagruimte in Boxmeer, dé oplossing voor ruimtegebrek Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Meerbox, opslagruimte in Boxmeer, dé oplossing voor ruimtegebrek

Geplaatst op: donderdag 28 september 2017


BOXMEER – Toon Zeegers is sinds kort begonnen met Meerbox, de ideale oplossing wanneer u kampt met (tijdelijk) ruimtegebrek. Bij hem huurt de particulier, maar ook de zakelijke markt eenvoudig droge, schone, vorstvrije, reukvrije én veilige ruimtes in diverse afmetingen. Met een overzichtelijke plattegrond ziet u op de website direct wat er nog te huur is en wat de tarieven daarvoor zijn.

'Ik merkte dat er behoefte was aan self-storage en ik had er de ruimte voor. Ik ben de laatste maanden druk bezig geweest om de ruimtes in perfecte staat te krijgen zodat de klanten hun goederen veilig op kunnen opbergen. We hebben momenteel de beschikking over 32 boxen en de mogelijkheid om dit met nogmaals 41 stuks uit te breiden naar de eerste etage. Het plan hiervoor ligt al klaar en de etage zit er al in.
De klant heeft de mogelijkheid om dagelijks bij hun opgeslagen goederen te komen van 6.00 tot 23.00 uur. 's Nachts wordt de ruimte volledig afgesloten en er vindt bovendien 24 uurs camerabewaking plaats zowel binnen als buiten.

Verder hou ik vooral van transparantie alles staat op de site, bij mij dus geen stiekeme huurverplichting, tussentijdse prijsverhogingen of administratiekosten. U huurt per maand en de box is per maand opzegbaar, om een box te huren betaald u het bedrag van de box en één maand voorschot, daarbij een kleine borg voor de sloten van de box en van de deur, dus zeer laag drempelig.

Gewoon goede ruimtes tegen gunstige tarieven.'

Wilt u weten of Meerbox voor u ook de juiste opslagoplossing biedt? Neem een kijkje op de website of op de Facebookpagina.

Meerbox zit gevestigd aan Bedrijventerrein 't Leucker 12 in Boxmeer.

www.meerbox.nl
advertentie