Kapsalon It's more hairstyling is jarig Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Kapsalon It's more hairstyling is jarig

Geplaatst op: maandag 4 september 2017


Het is alweer een jaar geleden dat Kapsalon It’s more hairstyling in Boxmeer haar deuren opende, met het nieuwe concept. Veel mensen hebben dit inmiddels zelf ondervonden anderen zijn nog nieuwsgierig naar wat deze kapsalon onderscheidt van andere salons.

Mede eigenaar en bedenker van dit concept Patrick Verhaegh licht graag toe; 'Wij horen gelukkig regelmatig dat wij onze naam eer aan doen. Wij zijn anders dan de rest en geven letterlijk en figuurlijk meer. We geven graag meer aandacht, meer rust en meer kwaliteit.
Onze eerste klant heeft een gratis behandeling gekregen, en voordat we open gingen mochten wij van de missen van de wielerronde in Boxmeer het kapsel verzorgen. Wat we overigens afgelopen keer ook weer mochten doen. Gelijk na de opening is er interesse getoond voor dit concept, en opnames gemaakt door RTL4 en omroep Land van Cuijk. Super dat het zo aanslaat.

Leukste kapsalon van Boxmeer
Na een maand kregen wij ons review cijfer en dat bleek een 9.3 te zijn, daar zijn we erg trots op. Inmiddels zitten we zelfs op een 9.4 als gemiddelde. Onlangs mochten we ook het certificaat ontvangen van de leukste kapsalon van Boxmeer. Bij de geplaatste opmerkingen blijkt dat men ons ervaren en enthousiaste team waardeert en dat men tevreden en relaxed naar buiten wandelt. Super want dat betekent dat wij erin geslaagd zijn om Kwaliteit, Rust en Aandacht, onze 3 kern punten, goed naar onze klanten over te brengen. We proberen ook met grote regelmaat onze klanten te verrassen met leuke, originele acties en uitnodigingen voor interessante events.
Zo mochten wij deelnemen aan de Linda Foundation en hebben nieuwe gezichten kennis kunnen laten maken met onze salon. Omdat wij geen speciale kinderprijzen hebben, zijn er acties geweest om kinderen toch kennis te laten maken met onze service. Zoals 50% korting én een Heldro ijsje. Het was een geslaagd jaar!'

Toekomst
“Even denken, wat staat er dit jaar allemaal op het programma? Onze vaste klanten zullen in ieder geval een verrassing ontvangen met hun verjaardag. Ook hebben we samen met de Jumbo en Johnny de Mol een leuke actie bedacht. Al vanaf de eerste dag werken wij samen met plaatselijke ondernemers. Met deze samenwerking kun je toch net het verschil maken met andere bedrijven. Wij werken o.a. graag samen met slijterij Sander Graat, Stil genoegen, Joselien bloemen en Boekhandel van Dinter .

Nieuwsgierig geworden?
Mooi! Je kunt 24 uur per dag online een afspraak maken. Binnen enkele minuten krijgt men een bevestiging via sms, maar bellen of binnenwandelen kan ook.

It’s More Hairstyling,
Koorstraat 63 Boxmeer.
www.itsmorehairstyling.nl
Tel 0485-520567 
advertentie