Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Haku Witgoed specialist vanaf vrijdag 30 augustus open in Mill

Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013


Hang de achterpagina van De Neije Krant op en win . . . . . een Electrolux condensdroger!

Vanaf vrijdag 30 augustus zijn de deuren van Haku Witgoed specialist aan de Markt 13 in Mill officieel open. Deze witgoed specialist is al vele jaren te vinden aan het Europaplein in Schaijk. Maar vanaf 30 augustus dus ook in Mill. De komst naar Mill gaat niet ongemerkt voorbij, want in samenwerking met De Neije Krant wordt er een speciale “openingsactie” opgezet. Hiermee maakt u kans op o.a.: een Electrolux condensdroger ter waarde van 449,-- euro.

Hoe het werkt
De achterpagina van De Neije Krant van dinsdag 6 augustus bevat de speciale Haku openingsposter. Hang deze pagina goed zichtbaar voor uw raam en mogelijk wint u hiermee één van de beschikbare prijzen waaronder een Electrolux condensdroger. Hangt de pagina voor uw raam? Laat dat dan weten aan De Neije Krant via redactie@deneijekrant.nl of naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. De prijsuitreiking is op vrijdag 30 augustus bij Haku Witgoed specialist aan de Markt in Mill. De winnaars krijgen tijdig een uitnodiging.

Nu al meer weten over Haku Witgoed specialist en het uitgebreide assortiment aan witgoed en huishoudelijke apparatuur? Zie www.hakuwitgoed.nl, bezoek Haku Witgoed aan het Europaplein 9 in Schaijk of bel tel. 0486 – 46 21 82.