Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Tamara van Dongen start Flexibility in Mill

Geplaatst op: maandag 29 november 2010



“Ik streef naar een duurzame relatie met klant en kandidaat op basis van vertrouwen”

Mill, Tamara van Dongen (37jaar) start op 1 december vanuit Mill haar eigen online Werving & Selectie bureau. Ik ben vanzelfsprekend al een ruime tijd bezig met de voorbereidingen en heb inmiddels al enkele aanvragen in behandeling vóór de officiële startdatum,” vertelt Tamara enthousiast in haar kantoor aan de Hoogstraat 18a in Mill.

Flexibility Nijmegen is de officiële naam van haar online Werving & Selectie bureau. “De kern van mijn werkgebied omvat Beuningen, Wychen en Nijmegen. Ook in het Land van Cuijk en directe omgeving ben ik actief.” Als Carrière Adviseur brengt ze vraag en aanbod bij elkaar en bemiddelt ze in opdracht van bedrijven en instellingen kandidaten op MBO+, HBO en WO niveau. “Daarbij kun je denken aan de meest uiteenlopende functies en beroepen op gebieden als administratief, financieel, management support, commercieel, marketing & sales, engineering & technologie en logistiek.” Dit alles op basis van detachering (project), bemiddeling voor een vaste baan en als intermediair voor freelancers.

Werving & Selectie is voor Tamara van Dongen geen onbekend gebied. “Al ruim 10 jaar ben ik in deze branche werkzaam. Ik heb voor enkele grotere uitzendorganisaties diverse management rollen bekleed. Hierdoor heb ik heel breed ervaring op kunnen doen en bij vele bedrijven en organisaties een kijkje in hun keuken mogen nemen.

Voor Tamara was het echter tijd voor een volgende stap en dat is een eigen onderneming geworden. “Door me aan te sluiten als franchisenemer bij Flexibility kan ik zelfstandig ondernemen in een exclusieve regio en heb ik toch collega’s om mee te sparren en te overleggen bij lastige vraagstukken.”

Flexibility heeft ondernemers door heel het land. “Daardoor zijn er geen grenzen aan mijn eigenlijke werkgebied en expertise. Er zijn immers altijd collega’s met hun eigen specialiteiten waardoor we nagenoeg op ieder vraagstuk van de klant een oplossing kunnen bieden.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara van Dongen, Flexibility Nijmegen in Mill via tel. 06-10536518. Of kijk op www.flexibility.nl/nijmegen.