Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boekpresentatie door regioschrijfster Anita Kroef

Op zaterdag 1 juni 2024 presenteert Anita Kroef vol trots in de bibliotheek in MFA Oelbroeck te Sint Anthonis haar nieuwe boek, de psychologische thriller “Oog in Oog”. Net zoals haar eerdere thriller Bloedzuster, speelt ook dit spannende verhaal zich af op het Afrikaanse continent. Deze keer neemt de schrijfster haar lezers mee naar het door de Okavango Delta in Botswana.


Het programma voor de boekpresentatie van de thriller “Oog in Oog” krijgt daarom ook een Afrikaans tintje. Naast een uitgebreid gesprek met Anita over haar reizen naar Afrika en haar keuze haar verhaal juist daar te situeren, nemen Inge Vloet en Ferdi Verberk van Stichting Namelok het publiek mee naar hun waterprojecten in Kenia. Na afloop van de officiële presentatie heeft u de gelegenheid het boek aan te schaffen en met een persoonlijke boodschap te laten signeren door Anita.


U bent van harte welkom om bij bijzondere moment aanwezig zijn en samen met de auteur het glas heffen op haar nieuwe boek. De toegang is gratis, maar u dient zich aan te melden via de website om een plaats te reserveren. Aanmelden kan tot en met 31 mei.

Datum

1  zaterdag 01 juni 2024 om 13.30 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

Bibliotheek BiblioPlus

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis